Hvem står for din
sikkerhed i dag ?

Hos Essential Security skaber vi tryghed hos dig ved at tage hånd om hele processen.

Direktør Kenneth Fagerland 

Grundlægger og CEO, Kenneth Fagerland, har mere end 25 års erfaring og viden inden for sikkerhedsmarkedet globalt, hvilket giver et unikt perspektiv på hvert projekt og opgave.

Denne omfattende baggrund inden for avancerede og banebrydende sikkerhedsløsninger, har gjort det muligt for os at opbygge en unik viden, der kommer både vores eksisterende og nye kunder til gode.

Erfaring og forståelse

Essential Security er et dansk sikkerhedsfirma, der specialiserer sig i udvikling, levering og installation af high-end sikkerhedsløsninger, som udnytter avanceret videoovervågning (AI), videoanalyse, søgefunktioner, ansigtsgenkendelse, nummerpladescanning (ANPR), adgangskontrolsystemer, alarmsystemer, områdesikring og softwareintegration. Vi tilbyder også skræddersyet mobilt udstyr, herunder videoovervågning og videotransmissionssystemer, til hurtig idriftsættelse og implementering.

Vores tværfaglige ekspertise strækker sig over forskellige sikkerhedssegmenter, industrielt udstyr og IT-sikkerhed, hvilket adskiller vores løsninger fra konkurrenternes. Hos Essential Security er vi engageret i at levere innovative og skræddersyede sikkerhedsløsninger, der imødekommer vores kunders skiftende behov og sikrer deres sikkerhed og tryghed i en omskiftelig verden.

Vi stræber efter at bruge vores viden og færdigheder til at sikre, at vi leverer den rigtige løsning til hver kundes unikke behov, samtidig med at vi er bevidste om kundens fremtidige sikkerhedsbehov.

Værdier

Igennem ærlighed, troværdighed og gennemsigtighed overfor kunden skaber vi tryghed hele vejen igennem processen og derved opnår det bedste resultat. Vi er passionerede og dedikerede i alt hvad vi siger og gør, og arbejder ud fra en simpel sætning ”Hold hvad du lover eller lov hvad du kan holde”. For os er tillid og respekt nogle af de vigtigste kerneværdier i ethvert sundt partnerskab hvor kommunikationen spiller en stor rolle.
Vi lægger derfor stor vægt på åbenhed og oprigtighed i vores partnerskab med vores kunder.


Om Essential Security

Med mere end 25 års erfaring står vi for alt i sikringsprocessen, fra konsultation og planlægning til installation og vedligeholdelse.

Kontakt os
Essential Security ApS      
Ejby Industrivej 38              
DK-2600 Glostrup  
+45 53542576
sales@essensec.eu