Råd & vejledning til den optimale løsning

Risikoanalyse og implementering af sikkerhedsløsninger til erhvervslivet

Tag snakken med os...

I forbindelse med sikkerhedsopgaver og projekter i Danmark og Europa ser vi mere og mere behovet for brug af speciel viden indenfor videoovervågning, alarm og adgangskontrol, perimeter sikring og udvikling af sikkerhedsløsninger.

Via vores sikkerhedskonsulenter kan vi rådgive og hjælpe igennem hele processen og sikre en grundig og effektiv implementering, samt sørge for at den rigtige viden er til stede ved enhver beslutning og fase så deadlines, budget og målsætning overholdes.

Projektledelse

Lad os guide jer gennem processen.

Vi kan sikre at projektplanen, leverancerne og deadlines følges konsekvent gennem hele projektfasen. Den nødvendige viden og forståelse vil være tilgængelig for alle involverede parter i alle faser af entreprisen.ProjektRådgivning

Lad os være jeres rådgiver.

Benyt vores rådgivning og store erfaring inden for sikkerhedsløsninger allerede fra starten af jeres projekt. Vi bistår jer gennem hele projektfasen, og sikrer at den nødvendige viden og forståelse er tilgængelig for alle involverede parter.


Montering & Teknik

Har du projektet, men mangler kompetente og dygtige teknikere? Vi kan varetage hele projektet inklusiv montering, men vi kan
også deltage i projekter med vores spidskompetence og viden på implementering og udførsel på montagedelen sammen med jer eller med egne teknikere.


Om Essential Security

Med mere end 25 års erfaring står vi for alt i sikringsprocessen, fra konsultation og planlægning til installation og vedligeholdelse.

Kontakt os
Essential Security ApS      
Ejby Industrivej 38              
DK-2600 Glostrup  
+45 53542576
sales@essensec.eu