Rådgivning & levering af tryghed til virksomheder

Risikoanalyse og implementering af sikkerhedsløsninger til erhvervslivet

Hvordan er din virksomhed beskyttet?

Vores mission er at styrke virksomheder og organisationer med avancerede skræddersyede sikkerhedsløsninger, der beskytter deres aktiver, mennesker og information. Vi udnytter avancerede teknologier for at give vores kunder den rigtige beskyttelse og tryghed.

Erfaring og dedikation 

Hos Essential Security forstår vi vigtigheden af sikkerhed og tryghed i den moderne verden. Som en førende leverandør af adgangskontrolsystemer og overvågningsløsninger er vi dedikerede til at tilbyde skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke behov. Med vores mere end
25 års erfaring tager vi dig igennem alle faser af processen, fra konsultation og planlægning til installation og vedligeholdelse. Med en stærk baggrund inden for sikkerhedsbranchen og fokus på god kundeservice, er vi godt rustet til, at sikre beskyttelsen af dine mest værdifulde aktiver.

Ved at samarbejde med os sikrer du dig en dedikeret partner, der virkelig bekymrer sig om din succes.

Testimonials- hvad siger vores kunder

 
Pleo Technologies A/S

Ricardo Miranda / Senior IT Support Specialist

Essential Security works with the newest technologies in the market aligned to your side and needs for any problem. Their professional team besides a very friendly and helpful mood, has deep expertise in all security domains providing you from all angles, clear and detailed information about your project with scalability and elasticity.

Working with Essential Security it's a guarantee that the work/project
will be done well, on time, and by experts in the field.

Polyteknisk KollegieSelskab Amba

Mohamed El Bahri /  Forretningsfører

Vi har igennem en årrække samarbejdet med Kenneth om overvågning og sikring af varierende kompleksitet på vores forskellige lokationer. Vi har således adskillige gange skulle træffe beslutninger om en række forhold, hvor vores viden har været begrænset.  
I den forbindelse har det været rart at kunne læne sig op ad Kenneths store erfaring og viden, samt hans professionelle vejledning. Derudover vægter vi hans integritet højt, idet det har stor betydning for os, at en leverandør vejleder med sigte på, at kunden får den optimale løsning - og at mersalg ikke er det primære mål. Vi er tilfredse med de leverede løsninger, vi føler os trygge og er tilfredse. 

De få gange, der har været behov for ændringer/tilpasninger, er dette sket med et smil og et glimt i øjet.  

Herlev Hallerne / Herlev KOmmune

Tom Hansen / Ass. Halinspektør

Hurtig, effektiv, god service og funktionelt slutprodukt.
Store, små samt de meget komplekse opgaver, har jeg altid fået en god og grundig gennemgang på hvad løsningen kunne være. 

Seriøs og uformel samtale på det positionelle plan. God forståelse samt indlevelse
i hvad vores behov er, set ud fra vores øjne.

Rådhus Hjortespring / Herlev Kommune

Lisbeth Naver / Faglig leder / Team Udvikling

I forbindelse med Herlev Kommunes etablering af Rådhus Hjortespring, hvor kommunens børne- og ungeområde er samlet, har Kenneth Fagerland været en stor hjælp ved etablering af bygningens sikkerhedssystem. Kenneth har kodet systemet, så det passer til vores behov og undervist nøglemedarbejderne i det, så de føler sig rustet til fremadrettet selv at håndtere systemet. 

Kenneth har været tilgængelig og fleksibel hele vejen igennem, og hjulpet langt mere end vi kunne forvente i forhold til dialoger med entreprenører og underleverandører, når der har været bygningsmæssige udfordringer, der har haft betydning for adgangsstyringen.

Samarbejdspartnere

Vi har de bedste sparringspartnere og leverandører i branchen bag os

Om Essential Security

Med mere end 25 års erfaring står vi for alt i sikringsprocessen, fra konsultation og planlægning til installation og vedligeholdelse.

Kontakt os
Essential Security ApS      
Ejby Industrivej 38              
DK-2600 Glostrup  
+45 53542576
sales@essensec.eu